About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching of the great explorer ut of the truth, the master builder of human happiness.
Consultation

Contact Info

  • м.Коростень, вул. С.Кемського, 68, офіс 201
  • hideparktov@gmail.com
  • Week Days: 09.00 to 18.00 Sunday: Closed

Послуги .

Сублімація фруктів і ягід .

Саме сублімація на сьогодні є основним видом діяльності BERRIES & FROZEN FRUIT. Процес сублімації проходить не менше 12 годин та при температурі -10 градусів по Цельцію і нижче. Завдяки цьому волога з продукту випаровується не пошкоджуючи зв’язки. Сублімовані ягоди і…

Сублімація овочів .

Останнім часом широкого застосування набувають сублімовані овочі. Їх використовують не тільки в домашніх умовах, але і в промислових масштабах для приготування страв швидкого та при цьому здорового харчування. Під час процесу сублімації овочів не використовуються підсилювачі смаку, консерванти чи емульгатори.…

Сублімація лікарських та пряних трав .

Сублімація лікарських та пряних трав широко застосовується, як у фармацевтичній промисловості (лікарські трави), так і в харчовій (пряні трави). Процес сублімації трав нічим не відрізняється від сублімації інших видів товарів. Сублімований продукт має вологість 2-4%, що дає можливість зберігати його…

Сублімація готових страв .

Сьогодні спостерігається підвищений попит на сублімовані готові страви. Серед них найпопулярнішими є: борщ; лапша; макарони; бобові каші; супи; горохове та картопляне п’юре. Сублімація готових страв дозволяє їх споживати у будь-яких умовах: сухпайки для військових, харчування для мандрівників, велосипедистів та альпіністів.…

Сублімація м’яса .

Попит на сублімоване м’ясо зростає у геометричній прогресії. Продукт, який отримується в результаті сублімації, має ряд переваг перед в’яленим аналогом, оскільки абсолютно не потребує додавання консервантів та солей. Має на багато більший термін споживання порівняно із в’яленим продуктом.

Сублімовані рідини .

Сублімовані рідини здебільшого використовуються в фармацептичній та харчовій промисловостях. Оскільки саме вони дозволяють підсилювати смак у готовому продукті, без використання консервантів та хімічних сполук. Гарним прикладом є використання сублімованого соку лимону (лайма) замість лимонної кислоти.