Сублімація є воістину революційним рішенням в області переробки харчової продукції. Причому даний метод застосуємо практично до всіх продуктів. Поступово витісняє традиційну консервацію, при якій не забезпечувалося повне збереження корисних властивостей продукту. Суть сублімування полягає в глибокому заморожуванні з подальшим видаленням до 90% вологи.
Наша компанія має в своєму розпорядженні сертифікованим обладнанням, має власне виробництво по сублімації дарів природи. Освоєна переробка всіляких фруктових плодів, які можна замовити по каталогу. Асортимент продукції постійно розширюється.
Всі хочуть мати струнку фігуру та при цьому докладати мінімум зусиль. Тож багато кого цікавить запитання: «Які продукти вживають на сніданок стрункі люди?»
На це, задється просте але в той же час складне питання вдалось відповісти американським вченим дослідникам з Лабораторії харчування і продуктових брендів Корнельського університету.
Вчені провели дослідження, в якому приймало участь 147 осіб із середнім індексом маси тіла 21,7 (норма 18,5-24,9), які в свою чергу не страждають від харчових розладів.
Під час дослідження та численних опитуваннь учасників було виявлено , що ранковий раціон людей із стрункою фігурою обов’язково включає в себе фрукти та горіхи, а також корисні каші (вівсянка, гранола).