About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching of the great explorer ut of the truth, the master builder of human happiness.
Consultation

Contact Info

  • м.Коростень, вул. С.Кемського, 68, офіс 201
  • hideparktov@gmail.com
  • Week Days: 09.00 to 18.00 Sunday: Closed

Купити абрикос сублімований LYO to GO .

Абрикос сублімований

від 110.00

Абрикос сублімований

Опис

Сублімація – це дбайлива технологія, при якій не тільки зберігаються, але і конвертуються всі корисні властивості, що містяться в натуральному продукті. Сублімований абрикос зберігає корисні властивості свіжого фрукта, не втрачає колір і смак. Продукт 100% натуральний, не містить в складі ГМО, цукор і консерванти. До складу входить тільки сублімований абрикос.

Переваги сублімації:

  • відсутність ароматизаторів і барвників;
  • збереження корисних властивостей продукту;
  • тривалий термін зберігання;
  • незмінність якості продуктів;
  • ідеальна харчова добавка;
  • нешкідливий для дитячого, вегетаріанського та дієтичного харчування.

Купити сублімований абрикос можна в фасуванні 20 або 50 грам. Замовити продукт можна, залишивши заявку на сайті.

Сублімований абрикос – справжній букет вітамінів. Він містить калій, який необхідний людям, які мають проблеми з серцем. Свіжі абрикоси не завжди можна знайти на прилавках магазинів, але завдяки сублімованої сушці можна насолодитися смаком в будь-який день, оформивши доставку з інтернет-магазину.

Поживна і енергетична цінність

Поживна харчова цінність на 100г продукту:

  • жири – 0,3г;
  • вуглеводи – 51г;
  • білки – 5,2г.

Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту – 232кКал / 1054кДж

Умови зберігання

Продукт необхідно зберігати при температурі 15-26 ºC відносній вологості не більше 85% в герметичному пакеті.

Спосіб застосування

Сублімований продукт відмінно підійде для кафе і барів в якості інгредієнта для морозива, кави і холодних коктейлів. При поєднанні декількох видів продуктів можна створити неповторний смак напою. Це справжня знахідка для шеф-кухаря, так як продукт не займає багато місця, дозволяє економити, а за якістю не поступається свіжому фрукту. Він не має стороннього запаху і присмаку. Зберігається в сухому місці, захищеному від попадання прямих сонячних променів і щільно закритій упаковці.

Найчастіше продукт може бути використаний:

  • додавання до граноли;
  • для кондитерських потреб;
  • для заварювання крафтових фруктових чаїв;
  • для виготовлення крафтового шоколаду;
  • додавання до начинки.

Додаткова інформація

Фракція

половинка, слайс, ціла, четвертинка

Термін придатності

12міс

Упаковка

дой-пак, пакет поліетиленовий

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Абрикос сублімований”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *