Опис
Сублімація – це дбайлива технологія, при якій не тільки зберігаються, але і конвертуються всі корисні властивості, що містяться в натуральному продукті. Сублімований абрикос зберігає корисні властивості свіжого фрукта, не втрачає колір і смак. Продукт 100% натуральний, не містить в складі ГМО, цукор і консерванти. До складу входить тільки сублімований абрикос.
Переваги сублімації:
- відсутність ароматизаторів і барвників;
- збереження корисних властивостей продукту;
- тривалий термін зберігання;
- незмінність якості продуктів;
- ідеальна харчова добавка;
- нешкідливий для дитячого, вегетаріанського та дієтичного харчування.
Купити сублімований абрикос можна в фасуванні 20 або 50 грам. Замовити продукт можна, залишивши заявку на сайті.
Сублімований абрикос – справжній букет вітамінів. Він містить калій, який необхідний людям, які мають проблеми з серцем. Свіжі абрикоси не завжди можна знайти на прилавках магазинів, але завдяки сублімованої сушці можна насолодитися смаком в будь-який день, оформивши доставку з інтернет-магазину.
Поживна і енергетична цінність
Поживна харчова цінність на 100г продукту:
- жири – 0,3г;
- вуглеводи – 51г;
- білки – 5,2г.
Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту – 232кКал / 1054кДж
Умови зберігання
Продукт необхідно зберігати при температурі 15-26 ºC відносній вологості не більше 85% в герметичному пакеті.
Спосіб застосування
Сублімований продукт відмінно підійде для кафе і барів в якості інгредієнта для морозива, кави і холодних коктейлів. При поєднанні декількох видів продуктів можна створити неповторний смак напою. Це справжня знахідка для шеф-кухаря, так як продукт не займає багато місця, дозволяє економити, а за якістю не поступається свіжому фрукту. Він не має стороннього запаху і присмаку. Зберігається в сухому місці, захищеному від попадання прямих сонячних променів і щільно закритій упаковці.
Найчастіше продукт може бути використаний:
- додавання до граноли;
- для кондитерських потреб;
- для заварювання крафтових фруктових чаїв;
- для виготовлення крафтового шоколаду;
- додавання до начинки.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.