Опис
У процесі сублімації, сливи зберігаються природний розмір, форму, запах і колір. Сублімаційна вакуумна сушка забезпечує абсолютне збереження всіх корисних властивостей. Тому данний продукт повністю відповідає такому поняттю, як “здорова їжа”.
Сублімат – ідеальний продукт, так як не містить консервантів, харчових добавок і барвників, що визначає його як натуральне джерело вітамінів. Це особливо важливо для харчування дітей, алергіків і людей із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, печінки і нирок.
Слива хоч і не настільки популярна, як яблука і цитрусові, але володіє унікальним поєднанням корисних властивостей: органічні кислоти, комплекс вітамінів (А, В1, В2, С, Р), пектини і дубильні речовини, а також до 17% фруктових цукрів.
Купити сублімовану сливу можна в нашому інтернет-магазині. Продукція розфасована в економічні герметичні упаковки з поліетилену формату дой-пак по 20 і 50 грам. У складі тільки сублімована слива без цукру.
Доставка гарантується при замовленні сублімованих продуктів. Замовлення забезпечується відповідними документами.
Поживна і енергетична цінність
Поживна харчова цінність на 100г продукту:
- жири – 0,9г;
- вуглеводи – 89,1г;
- білки – 3,7г.
Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту – 339кКал/1418кДж
Умови зберігання
Продукт необхідно зберігати при температурі 15-26 ºC відносній вологості не більше 85% в герметичному пакеті.
Сублімат сливи можна використовувати
- кашах швидкого приготування,
- сирної продукції,
- напої та десерти.
А також можна використовувати як сировину у виробництві чорносливу в шоколаді або ласощах. Рекомендується вживання цього продукту в дієтичному і спеціальному харчуванні.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.